27 April 2024

Paloma

Paloma

Για τους Ισπανούς η λέξη paloma σημαίνει περιστέρι, για τους Μεξικάνους ένα φρουτώδες και δροσιστικό ποτό, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη σύλληψή του κατέκτησε ακόμα και τα πιο φημισμένα μπαρ της Νέας Υόρκης.  Ένα ποτό που μπορείς να το φτιάξεις στο σπίτι σου και να το απολαύσεις με την παρέα σου… Φρουτώδες, δροσιστικό νομίζω η καλύτερη επιλογή για τις ζεστές μέρες που έρχονται!!!

Καλή απόλαυση

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Paloma

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: ΠοτάΚουζίνα: ΜεξικάνικηΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

2

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 2 Σφηνάκια λευκή Τεκίλα

  • 15 ml Χυμό λάιμ

  • 120ml Αναψυκτικό pink Grapefruit soda

  • για το χείλος του ποτηριού Αλάτι

  • για γαρνίρισμα Λάιμ

  • Πάγο

Οδηγίες

  • Για να βάλουμε το αλάτι στο χείλος του ποτηριού, τοποθετούμε σε ένα πιατάκι με χαρτοπετσέτα το αλάτι και με μια σφήνα λάιμ βρέχουμε το ποτήρι, βουτάμε το χείλος του ποτηριού μέσα στο αλάτι και τινάζουμε ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα δυο σφηνάκια τεκίλας, το χυμό λάιμ και τέλος γεμίζουμε με το αναψυκτικό Grapefruit σόδας.
    Προσθέτουμε παγάκια, γαρνίρουμε με λάιμ και απολαμβάνουμε!
    Στην υγειά σας
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »