27 July 2024

Κοτόπουλο αλά κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ

Όλοι θέλουμε μια συνταγή για ζυμαρικά που να μιλάει στην ψυχή μας ! ζουμερό κοτόπουλο , με καραμελωμένα κρεμμύδια και μυρωδάτες , γευστικές καλοκαιρινές πιπεριές , και την κρεμώδη λευκή σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , που πρέπει να δοκιμάσεις !

πραγματικά την έχω ονειρευτεί αυτήν την συνταγή !

Αυτήν την σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , πρεπει να την δοκιμάσεις ! έχει δεκαπέντε φυσικά υλικά , χωρίς χρωστικές και συντηρητικά! έτοιμη σε 10 λεπτά !

@petros_maounatzis #Ad Κοτόπουλο αλά κρεμ με ζυμαρικά! Σε αυτή τη συνταγή, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, γιατί χρησιμοποιούμε τη σάλτσα μαγειρέματος από @cookathomeproducts που απογειώνει τη γεύση απλά και χωρίς πολλά υλικά. Εσύ, προσθέτεις το πάθος σου 🥰 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 1 σάλτσα Cook at Home για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ 3 πιπεριές (τρικολόρε) 1 κρεμμύδι 300 γρ. ζυμαρικά #fyp #cookathomeproducts #ΕτσιΜαγειρευουμεΣημερα #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Petros Maounatzis

Κοτόπουλο αλά κρεμ

Recipe by Πέτρος ΜαούνατζηςΚατηγορία: Χωρίς κατηγορία
Μερίδες

4

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας

4

λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά

Συστατικά

Οδηγίες

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρεις το κοτόπουλο , όταν πάρει χρώμα , πρόσθεσε το κρεμμύδι και τις πιπεριές , συνέχισε μέχρι να μαλακώσουν καλά .
  • στην συνέχεια προσθέτεις την σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , ανακατεψε και ασε το να βράσει για δέκα λεπτά .
  • τέλος πρόσθεσε στο φαγητό τα βρασμένα ζυμαρικά και σερβίρεις

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει την προώθηση προϊόντων. Στο petrosmaounatzis.com, παρουσιάζουμε με σιγουριά προϊόντα που χρησιμοποιούμε οι ίδιοι στην κουζίνα μας και σερβίρουμε στο τραπέζι μας, μάρκες που συμφωνούν με τη φιλοσοφία μας, και εστιατόρια όπου θα μας βρείτε να απολαμβάνουμε το γεύμα μας τακτικά.

About Author

Πέτρος Μαούνατζης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »