28 March 2024

Πάβλοβα με φρούτα του πάθους

Πάβλοβα με φρούτα του πάθους

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους για σένα που θέλεις να γιορτάσεις και να ξεφύγει η σχέση σου από την ρουτίνα!!! Εγώ τα έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου…και δεν μου αρέσει γενικά αυτή η μέρα ….αλλά θα σου πω την σκέψη μου και πως νιώθω την αγάπη…
Ξέρεις ότι αγαπάς… όταν σου αρέσουν οι ατέλειες του, όταν δίπλα του βλέπεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου…Τον σκέφτεσαι και χαμογελάς. Όταν δεν ψάχνεις το κινητό του , το περιβάλλον του, γιατί θέλεις να είναι ελεύθερος!
Ξέρεις ότι αγαπάς…όταν δεν περιμένεις τον Άγιο Βαλεντίνο για να γιορτάσεις!
Ξέρεις ότι αγαπάς… όταν δίνεις χώρο και χρόνο…αν νιώθεις όλα αυτά είσαι σε καλό δρόμο αν όχι τα κουβαδάκια σου κ σε άλλη παραλία!!! Φόρεσε την ποδιά σου βάλε να παίζει μουσική (Θανάση Αλευρά -Σαγαπώ θα πει)… μέρα που είναι… ? και πάμε να γεμίσουμε την κουζίνα πάθος ! Μετά από αυτήν την δημιουργία ετοιμάσου για πρόταση γάμου!!!! Η συνταγή δίκη σου με αγάπη !

About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »