25 April 2024

Μπισκότα βουτύρου με 4 υλικά

Μπισκότα βουτύρου με 4 υλικά

Αυτά τα μπισκότα είναι νόστιμα, εύκολα και θα χρειαστείς μόνο  4 υλικά … βουτυρένια και απόλυτα γευστικά ήρθαν για να πάρουν μεγάλη θέση στην κουζίνα σου!!! Ιδανικά για βουτιές μέσα στο γάλα και φυσικά ένα τέλειο σνακ για όλες τις ώρες…..

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Μπισκότα βουτύρου με 4 υλικά

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: ΜπισκόταΚουζίνα: ΕλληνικήΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

30

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

40

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 1 κουτί Ζαχαρούχο Γάλα

  • 380γρ Βούτυρο Αγελαδινό

  • 600γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • 100γρ Σταγόνες σοκολάτας

Οδηγίες

  • Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ να αφρατέψει, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι. Σταματάμε αφού ενσωματωθεί, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας βγάζουμε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ και πλάθουμε ελαφρά με τα χέρια αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τη ζύμη και πατάμε ελαφρά με το χέρι μας. Τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε για 15- 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε!
    Καλή επιτυχία!
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »