28 March 2024

Δροσερό Smoothie με φρούτα

Δροσερό Smoothie με φρούτα

Το Smoothie είναι ένα είδος ροφήματος που πίνεται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι. Είναι πολύ δροσιστικό και αν είναι σπιτικό μπορεί να έχει πολύ λίγες θερμίδες.

Φτιάχνεται με βάση το γάλα και το γιαούρτι με φρέσκα φρούτα και πάγο, τα οποία χτυπιούνται όλα μαζί στο μπλέντερ. Δροσερό ,υγιεινό με πολλές βιταμίνες η καλύτερή επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που έρχονται να το απολαμβάνεις στο μπαλκόνι σου…..

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Δροσερό Smoothie με φρούτα

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: ΠοτάΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια Γάλα Φρέσκο

  • 400γρ (με γεύση φράουλα) Γιαούρτι

  • 3 φλιτζάνια (της αρεσκείας σας) Φρούτα κατεψυγμένα

  • προαιρετικά Πάγο

Οδηγίες

  • Αρχικά πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για 2 ώρες. (Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φρούτα κατεψυγμένα έτοιμα, αλλά καλύτερα τα φρέσκα ειδικά αν το φτιάχνεις για τα παιδάκια σου).
    Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει κρεμώδες, τότε προσθέτουμε τα κατεψυγμένα φρούτα και ξανά χτυπάμε στο μπλέντερ για μερικά δευτερόλεπτα. Μοιράζουμε σε δυο ποτήρια και αν θέλουμε βάζουμε και πάγο για έξτρα δροσιά.

    Καλή απόλαυση!!!
    ( Τα φρούτα που χρησιμοποίησα ήταν ανανάς, φράουλες και μπανάνα)
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »