Sandwich με καπνιστό σολομό και αβοκάντο

0 0
Sandwich με καπνιστό σολομό και αβοκάντο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

2-3 φετούλες Σολομός καπνιστός
1 κομμένο φέτες Αβοκάντο
2 κουτ σούπας Τυρί κρέμα
1/2 κομμένο φέτες Αγγούρι
μερικά φύλλα 'Ανηθος
1/2 κομμένο φέτες Κρεμμύδι
1 κουτ σούπας Χυμό λάιμ
Ελαιόλαδο
Φρέσκο πιπέρι
3 (της αρεσκείας σας ) ψωμάκια
Κουζίνα:
  • Μέτρια

Συστατικά

Οδηγίες

Κοινοποιήσε

Πάντα ένα σάντουιτς μας λύνει τα χέρια και μας βγάζει από την δύσκολη θέση όταν δεν υπάρχει χρόνος. Πάει παντού στην παραλία , στο γραφείο , στην βόλτα , για σνακ , για μεσημεριανό, για βραδινό….και φυσικά αν συνδυαστεί και με τα κατάλληλα υλικά τότε κάνουμε και καλό στον οργανισμό μας δίνοντας του υγεία και καλή ενέργεια. Σήμερα η πρόταση μου έχει τα πάντα…επέλεξα ένα ψωμί πολύσπορο πλούσιο σε βιταμινες και ιχνοστοιχεία. Το ταίριαξα με τυρί κρέμα με μια νότα λάιμ να δίνει δροσιά ,έβαλα σολομό πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά και έκλεισα με το σούπερ θρεπτικό αβοκάντο που δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή κανενός. Γευστικοί συνδυασμοί και παράλληλα τόσο θρεπτικοί… Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Βήματα

1
Έτοιμο

Κόβουμε το αβοκάντο , το κρεμμύδι και το αγγούρι φέτες. Βάζουμε την κρέμα τυριού σε ένα μπολ και προσθέτουμε την μια κουταλιά χυμό λάιμ και ανακατεύουμε. Κόβουμε το ψωμάκι που έχουμε επιλέξει στην μέση απλώνουμε το τυρί τον σολομό, τις φέτες αβοκάντο, το αγγούρι , το κρεμμύδι , άνηθο ψιλοκομμένο , το βρέχουμε με λίγο ελαιόλαδο και το κλείνουμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι να το γευτούμε!

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, την μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς την μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στην ζωή!!!Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

προηγούμενη
Cheesecake αλμυρό
επόμενη
Φανουρόπιτα|Χωρίς ζάχαρη

-->

προηγούμενη
Cheesecake αλμυρό
επόμενη
Φανουρόπιτα|Χωρίς ζάχαρη

2 Σχόλια Απόκρυψη σχολίων

Πολλά συγχαρητήρια! Άργησα να σας παρακολουθήσω αλλά τώρα που σας βρήκα κοιτάζω κάθε μέρα και κάτι καλύτερο από την προηγούμενη. Οι συνταγές σας πολύ απλές και μπορείς να της με τα ποίησης να της απλοποίησης με λίγο από την δικές σου γεύσεις ευχαριστώ!

Στείλε μας τη γνώμη σου

Translate »