0 0
ΤΟΥΡΤΑ KINDER BUENO

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

ΤΟΥΡΤΑ KINDER BUENO

  • 12 Μερίδες
  • Μέτρια

Συστατικά

Οδηγίες

Κοινοποιήσε

Μια συνταγή που έπεσα πάνω της ενώ έκανα την πρωινή μου βόλτα στο διαδίκτυο ώσπου να απολαύσω τον καφέ μου, με λίγες αλλαγές την έφερα στα μέτρα μου! Τι να σας πω την ερωτεύθηκα με την πρώτη μάτια έρωτας από εκείνους τους καλούς που δεν τους δοκιμάζεις αλλά μένουν για πάντα στην καρδιά σου!Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς , μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις….όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις … το είχε πει ο Όσκαρ Ουάιλντ και νιώθω έτσι γι ‘αυτήν την τούρτα την αγαπώ και ας μην την δοκίμασα ! Την έφτιαξα με πολύ αγάπη διότι ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις και εγώ ναι το παραδέχομαι δεν ζω μακριά από την κουζίνα μου και μην ξεχνάς ποτέ κανένα επίτευγμα δεν είναι δυνατό χωρίς πάθος…να είσαι ότι θέλεις , αλλά με όλη σου την ψυχή! Δική σας η συνταγή με πολύ αγάπη!

Βήματα

1
Έτοιμο

Αρχικά κόβουμε τις τέσσερις σοκολάτες κομματάκια (την μια την κρατάμε για γαρνίρισμα) χτυπάμε την κρέμα με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και προσθέτουμε μέσα τα κομματάκια kinder bueno

2
Έτοιμο

Σε ένα τσέρκι 24 εκατ τοποθετούμε την κρέμα (εγώ έκανα σχεδόν μισή δόση χρησιμοποίησα τσέρκι 16 εκατ) αφού λοιπόν στρώσουμε την κρέμα τοποθετούμε γύρω γύρω μπισκότα σοκολάτα και βανίλια εναλλάξ πιέζοντας προς τα κάτω αφού πριν τα έχουμε βρέξει με το γάλα, καλύπτουμε όλα τα κενά καλά.

3
Έτοιμο

Χτυπάμε την σαντιγί και στρώνουμε από πάνω.Κλείνουμε με μια μεμβράνη και πιέζουμε με το χέρι μας από πάνω να πάει η κρέμα παντού.Τοποθετούμε στην κατάψυξη για δυο ώρες.Αφού παγώσει ξεφορμάρουμε και καλύπτουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε με την υπόλοιπη σαντιγί. Ξανά βάζουμε κατάψυξη και λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος σε ένα μπεν Μαρί προσθέτοντας σιγά σιγά το γάλα να γίνει λεία και λαμπερή... είμαστε σχεδόν έτοιμοι

4
Έτοιμο

Βγάζουμε από την κατάψυξη και ρίχνουμε την σοκολάτα από πάνω αφού έχει κρυώσει λίγο….πωωωω μαγεία !!!Γαρνίρουμε με τα σοκολατάκια κ την σοκολάτα kinder bueno και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τα πιο ωραία σχόλια της ζωής μας ! Καλή σας απόλαυση!

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, την μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς την μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στην ζωή!!!Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

προηγούμενη
Σουτζουκάκια σμυρνέικα σε 25 λεπτά
επόμενη
RED VELVET

-->

προηγούμενη
Σουτζουκάκια σμυρνέικα σε 25 λεπτά
επόμενη
RED VELVET

Στείλε μας τη γνώμη σου

Translate »