25 April 2024

Σαλάτα με πεπόνι και προσούτο

Σαλάτα με πεπόνι και προσούτο

Αυτή η σαλάτα είναι μια γευστική απόδραση, πεπόνι και προσούτο ο τέλειος συνδυασμός με μια όμορφη προκλητική εμφάνιση που θα μαγέψει τους λάτρεις του καλοκαιριού!

Η γλυκύτητα από το πεπόνι εξισορροπεί το προσούτο και η ρόκα με τη μοτσαρέλα δίνουν μια έξτρα γεύση που ταιριάζει απίστευτα…Υπέροχη, γευστική και σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις…
Θα μπορούσε να σταθεί σε ένα γεύμα για δύο με ένα υπέροχο παγωμένο λευκό κρασί…Μια γεύση για απαιτητικούς ουρανίσκους!!! 

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Σαλάτα με πεπόνι και προσούτο

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: ΣαλάτεςΚουζίνα: ΕλληνικήΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

2

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 4-5 φέτες Πεπόνι

  • 1 ματσάκι Φύλλα ρόκας

  • 125 γρ (φρέσκια) Μοτσαρέλα

  • 5-6 φέτες Προσούτο

  • για πασπάλισμα Κρέμα βαλσάμικο

  • 1 κουτ σούπας Ελαιόλαδο

  • Αλάτι

Οδηγίες

  • Αφαιρούμε τους σπόρους από το πεπόνι και το κόβουμε κυβάκια. Στη συνέχεια κόβουμε κυβάκια και τη μοτσαρέλα. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τη ρόκα και ανακατεύουμε το πεπόνι με τη μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και το προσούτο αγκαλιάζοντας το πεπόνι και πασπαλίζουμε με κρέμα βαλσάμικου, αλάτι και ελαιόλαδο…
    Καλή απόλαυση!
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »