19 April 2024

Παγωτό μπανάνα με φυστικοβούτυρο σε 5 λεπτά

Ένα παγωτάκι εύκολο γρήγορο και χωρίς πολλές θερμίδες…περιέχει καλή ζάχαρη και θα γίνει το αγαπημένο σου…Να επιλέξεις μια σοκολάτα καλής ποιότητας και πίστεψε με θα το φτιάχνεις συχνά. Δες τη συνταγή κ θα καταλάβεις…

Παγωτό μπανάνα με φυστικοβούτυρο σε 5 λεπτά

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: Γλυκά, ΠαγωτάΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

3

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 4 κατεψυγμένες (ώριμες) Μπανάνες

  • 3 κουτ σούπας Φυστικοβούτυρο

  • 100γρ (καλής ποιότητας) Κουβερτούρα σοκολάτα

Οδηγίες

  • Βγάζουμε τις μπανάνες 15 λεπτά να ξεπαγώσουν τοποθετούμε τις μπανάνες και το φυστικοβούτυρο σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε για 2 λεπτά μέχρι να γίνει μια κρέμα.Βάζουμε το παγωτό σε ένα Μπολ και ρίχνουμε τα κομμάτια της μαύρης σοκολάτας σερβίρουμε αμέσως με επιπλέον σοκολάτα.
    Μπορεί να διατηρηθεί για ένα μήνα στην κατάψυξη!!!
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »