• Αρχική
  • Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο
0 0
Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο

  • 30
  • Μέτρια

Συστατικά

Οδηγίες

Κοινοποιήσε

Μια συνταγή που την έχω ερωτευθεί, καλά ακούς… είναι στις γεύσεις μου, μανιτάρια και σπανάκι μα τι όμορφος συνδυασμός και από δίπλα το ανθότυρο να προσθέτει με επιτυχία ένα πυροτέχνημα νοστιμιάς. Θα σου χαρίσει υγεία γιατί είναι για σένα που  θέλεις κάτι χωρίς πολλά  λιπαρά, αλλά και για σένα που στην ζωή σου μπήκε αυτός ο γλυκός διαβήτης. Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα, απλά ήρθε στην ζωή σου γιατί ήσουν πολύ γλυκός άνθρωπος και πρέπει να ζήσεις μαζί του και να τρως έξυπνα…εδώ λοιπόν σου έχω μια τέλεια συνταγή, την οποία στην κάνω δώρο λόγο που σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα διαβήτη και θέλω να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην καθημερινότητα σου…Και μην ξεχνάς ποτέ να αγαπάς και να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί δεν θα το κάνεις κανείς όπως εσύ….Η συνταγή δική σου με αγάπη!!!



Βήματα

1
Έτοιμο

Πρώτα ετοιμάζουμε τα μανιτάρια, δεν τα πλένουμε με ένα καθαρό πανάκι τα σκουπίζουμε. Αφαιρούμε το κοτσάνι στο κέντρο και τα τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και αλάτι και τα ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

2
Έτοιμο

Ετοιμάζουμε την γέμιση. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τον μαιντανό. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε το σπανάκι (αν είναι φρέσκο το πλένουμε πολύ καλά. Αν βάλουμε κατεψυγμένα φύλλα τα ρίχνουμε κατευθείαν).Ρίχνουμε και τα ντοματίνια. Προσθέτουμε αλάτι, μπόλικο πιπέρι και λίγο νερό, αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά.

3
Έτοιμο

Το βγάζουμε από την φωτιά σταγγίζουμε να φύγουν τα πολλά υγρά (αν έχει) και προσθέτουμε το ανθότυρο. Ανακατεύουμε απαλά και γεμίζουμε τα μανιτάρια. Ξανά ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία.

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, την μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς την μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στην ζωή!!!Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

προηγούμενη
Noodles με κοτόπουλο και teriyaki
επόμενη
Μηλοπιτάκια

-->

προηγούμενη
Noodles με κοτόπουλο και teriyaki
επόμενη
Μηλοπιτάκια

Στείλε μας τη γνώμη σου

Translate »