0 0
Ζυμαρικά με μανιτάρια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

1 πακέτο Ζυμαρικά
1 κρεμμύδι Κρεμμύδι
2 Σκελίδες Σκόρδο
300 γρ άσπρα μανιτάρια κομμένα φέτες Μανιτάρια
15 Ντοματίνια
Μαϊντανό
Φρέσκο πιπέρι
Αλάτι
5γρ Ζωμό λαχανικών
1 σφηνάκι Ελαιόλαδο
200γρ Χαμηλά λιπάρα Κρέμα Γάλακτος

Ζυμαρικά με μανιτάρια

  • 30
  • Εύκολη

Συστατικά

Οδηγίες

Κοινοποιήσε

Μια συνταγή που αγαπώ, αφού και εύκολα την φτιάχνεις και γευστικά είναι υπέροχη και υγεία θα σου χαρίσει και γενικά τα έχει όλα αφού τα μανιτάρια έχουν εξαιρετικά θρεπτικά στοιχεία. Είναι μια σούπερ τροφή και αν δεν την έχεις προσθέσει στην διατροφή σου ακόμα πρέπει να το κάνεις σύντομα. Εγώ αγαπώ τα μανιτάρια και τα παντρεύω με πολλές γεύσεις και το αποτέλεσμα πάντα είναι μοναδικό. Ακολούθησε την ιδέα μου και κάνε την δική σου… Και μην ξεχνάς πότε, όπως ακριβώς τα μάτια μας χρειάζονται φως για να δουν, έτσι το μυαλό μας χρειάζεται ιδέες για να αντιληφθεί.

Βήματα

1
Έτοιμο

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (δεν τα βράζουμε πολύ 4 λεπτά λιγότερο). Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σοτάρουμε το κρεμμύδι προσθέτουμε το σκόρδο και όλα τα μυρωδικά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 10 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις.

2
Έτοιμο

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με τον ζωμό λαχανικών και αφήνω για 3 λεπτά να ενωθούν. Τέλος ρίχνω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και άφθονο μαϊντανό. Καλή επιτυχία!!!

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, την μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς την μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στην ζωή!!!Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

προηγούμενη
Κερκυραϊκή Τάρτα με Κουμκουάτ
επόμενη
Μανιτάρια γεμιστά με γαρίδες

-->

προηγούμενη
Κερκυραϊκή Τάρτα με Κουμκουάτ
επόμενη
Μανιτάρια γεμιστά με γαρίδες

Στείλε μας τη γνώμη σου

Translate »