28 March 2024

Δροσερή μους με φράουλα

Ένας συνδυασμός που θα κατακτήσει μεγάλη θέση στη μνήμη σου και σίγουρα θα το φτιάξεις πολλές φορές.

Εύκολο, γρήγορο και πραγματικά τόσο νόστιμοοο εξάλλου ο συνδυασμός σαντιγί με φράουλες πάντα κλέβει την παράσταση, φαντάσου το μέσα σε ένα ποτήρι με πολτοποιήμενες φράουλες και από πάνω να ξεχυλίζει αφράτη κρέμα….Του ονείρου σου λέω….

Η συνταγή δική σου με αγάπη…#enjoy_the_moment

Δροσερή μους με φράουλα

Recipe by Έλενα ΧονδρογιάννηΚατηγορία: ΓλυκάΚουζίνα: ΕλληνικήΔυσκολία συνταγής: Μέτρια
Μερίδες

4

μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος

10

λεπτά
Θερμίδες

kcal

Συστατικά

  • 350ml (για γλυκά) Κρέμα Γάλακτος

  • 3 κουτ σούπας Ζάχαρη Άχνη

  • 350γρ Φράουλες

  • Για στόλισμα
  • 5-6 Φράουλες


Οδηγίες

  • Πλένουμε και κόβουμε τα κοτσάνια από τις φράουλες τις ταμπονάρουμε με μια πετσέτα κρατάμε μερικές για να ρίξουμε μέσα στην κρέμα και τις υπόλοιπες τις πολτοποιούμε στον ηλεκτρικό τρίφτη.

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματίσει κορυφές και προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη άχνη, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και ρίχνουμε τις φράουλες που κρατήσαμε κομμένες κομματάκια.
    Παίρνουμε μπολάκια και τοποθετούμε στη βάση το μείγμα που πολτοποιήσαμε και από πάνω βάζουμε την κρέμα. Στολίζουμε με φράουλες και με ότι ξηρούς καρπούς θέλουμε.
    Καλή επιτυχία!
About Author

Έλενα Χονδρογιάννη

Eίμαι η Έλενα, αθεράπευτα ρομαντική, απεχθάνομαι την αδικία και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αγαπώ το καλό φαγητό, τη μουσική, τα ταξίδια στα βουνά και τα ανίψια μου. Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την κουζίνα μου και χωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι γεύσεις για μένα είναι αναμνήσεις …. δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνεις γεύση στη ζωή!!! Κάθε συνταγή μου είναι και μια γλυκιά ιστορία πασπαλισμένη με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου…. αγάπη και μεράκι! Θα με βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling που τόσο αγαπώ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »